Jurij Tolocsko testépítő egy hetet töltött Bulgáriában második szexbabájával, a férfi szerint ez volt az ő nászútjuk. Tolocskónak már volt egy hasonlóan bizarr kapcsolata, de az előző "felesége" elromlott, ezért vett magának másikat.

A 36 éves férfi és szexbabája, Luna nászútját az Instagramon követhették az érdeklődők. Habár Tolocsko szerint az utazás nem tekinthető hivatalosan nászútnak, hiszen egy munka miatt utazott Szófiába, ő mégis annak tekinti a közösen eltöltött programok miatt.

Sok emberrel találkoztunk a munkám alatt, elmentünk étterembe és kihasználtuk a szállodai szobát is

- mondt a férfi sejtelmesen a Mirrornak.

Pikáns részleteket is megosztott a nászútról. Azt mondta, sokat szexeltek, mindig romantikus hangulat mellett vacsoráztak, és sokat fotózkodtak a járókelőkkel, akik szívesen megszólították a furcsa párost.

"Mindenki máshogy reagált Lunára, de nem kaptunk negatív beszólást. A gyerekek nagyon szerették Lunát" - folytatta.

"Szeretem, amikor az emberek ránk néznek és jobb kedvük lesz. Amikor a járvány elkezdődött, ez különösen fontos lett. Az emberek félelemben éltek és gyakran jöttek az Instagram-oldalamra, hogy mosolyogjanak."

Tolocsko azt is elmondta, nem Luna az egyetlen szexbaba az életében. Van egy másik párja is, Margot, de őt nem tudja többé romantikus helyszínekre vinni, mert eltört. Margotnak gyűrűje is van, ezért a férfi most azt fontolgatja, olyan ékszert vesz a babáinak, amelyek szimbolizálni tudják ezt a hármas kapcsolatot.