Egy nagyon ritka betegséget diagnosztizáltak a 28 éves Laura Cruznál. A fiatal tanárnő arcidegzsábában szenved, emiatt naponta akár huszonötször is erős, áramütésszerű fájdalom gyötri az arcát, amikor csak hozzáér. A nő nemrégen ment férjhez, és olyan műtétre gyűjt pénzt, amely lehetővé teszi, hogy gyerekei születhessenek - írja a Mirror.

Laura Cruz idén január 12-én egy furcsa érzésre ébredt. Az ajka jobb oldalán enyhe bizsergést tapasztalt, amely hetekkel később súlyos fájdalommá erősödött. Az első vizsgálatokon az orvosok övsömörre gyanakodtak, azonban az MRI kimutatta, hogy egy nagyon ritka betegsége van a fiatal nőnek. A szakemberek azt tanácsolták a tanárnőnek, aki egyébként nemrégen ment férjhez, hogy a gyógyszerei miatt ne vállaljon gyereket. 

"Ez a betegség teljesen felemésztette az életemet. Nem tudok hajat vagy fogat mosni, enni, aludni, állni a szélben, vagy megérinteni az arcomat anélkül, hogy úgy érezném áramütés éri az arcomat

- mondta Laura Cruz.

Férjével, Troyjal pár hónapja házasodtak csak össze. Mindketten szeretnének gyereket, azonban a betegség jelenleg pokollá teszi a pár életét. A nő ezért gyűjtésbe kezdett, egy olyan speciális műtétre, amely meg tudná szüntetni a kínzó fájdalmat.

"Fájdalomcsillapítót szedek, de még így is naponta akár huszonötször is komoly fájdalmaim vannak, és ez annyira rossz, hogy néha hangosan sikoltozom. Jelenleg adománygyűjtést szervezek egy olyan műtétre, amely megszüntetné a fájdalmakat" - tette hozzá a fiatal nő.