Három nap után kiszabadultak egy brit kocsma rabjai, jövőre is összejönnek

weather TOPSHOTS Horizontal
TOPSHOT - A walker crosses a bridge in snowy conditions in Brun Valley Forest Park in Burnley, north-west England on November 28, 2021, as the north of England recovers from the after effects of Storm Arwen. - "Storm Arwen" brought wind gusts of almost 100 miles (160 kilometres) per hour late Friday, before weakening and drifting towards continental Europe. Heavy snow in its tail forced the cancellation of Sunday's Premier League football match between Burnley and Tottenham Hotspur in northwest England, and the severe gale has wreaked havoc on road and rail transport across the UK. (Photo by Lindsey Parnaby / AFP)
Vágólapra másolva!
Idegenekként talákoztak, de barátokként távoztak - így zárult annak a 61 embernek a története, akik múlt pénteken egy hóvihar miatt egy brit kocsmában ragadtak  - írta a BBC.
Vágólapra másolva!

A Tan Hill Inn nevű pub a legmagasabban fekvő kocsma az Egyesült Királyságban, részben ez lehetett az oka, hogy az Arwen hóvihar betemette az intézmény környékét, a vendégek autóit, a kocsmába vezető utakat.

A 61 ember pénteken egy koncertet hallgatott meg, de távozni nem tudtak. Nicola Townsend a kocsma tulajdonosa és a személyzet vette az akadályt,

gondoskodtak az emberek ellátásáról, fekvőhely, tisztálkodási lehetőség, karaoke, film, és sör is akadt bőségesen.

Townsend a BBC-nek adott interjúban beszél arról is, hogy a vendégek is türelmesek voltak, idegenekként találkoztak, de barátokként távoztak.

Úgy tervezik, hogy a találkozót jövőre megismétlik.

Ahogy az Origo is beszámolt róla, az Arwennek több halálos áldozata is van az Egyesült Királyságban.