Nagy-Britanniában elfajulni látszik a helyzet az iskolákban az LMBTQ-propaganda miatt

Vágólapra másolva!
Az egyre erőszakosabbá váló LMBTQ-propaganda központi téma lett a brit parlamentben is. Egy konzervatív képviselőnő, Miriam Cates arról számolt be, hogy egyre több szülő kereste meg, miután gyermekük összezavarodottan jött haza az iskolából egy-egy genderérzékenyítő előadás után. Hasonló esetekről számolt be Roger Kiska ügyvéd is, aki a bíróságon védte azon szülők jogait. akiknek nem tetszett az LMBTQ-propaganda megjelenése az oktatási intézményekben.
Vágólapra másolva!

A The Mail on Sunday szerint a konzervatív képviselő arról számolt be, hogy egyre több szülő keresi fel kétségbeesetten, miután gyermeke találkozik a nemek eltörlésérére irányuló kampánnyal az iskolában. Többen is úgy vélik,

gyermekük agymosáson esett át, sőt az egyik édesanya szerint családja arra ment rá, hogy a lánya az iskolában fiúként kezdte azonosítani magát.

Az anyuka beszámolója szerint egyes tanárok az ő tudta nélkül foglalkoztak a gyerek nemváltásával és biztonságos környezetbe akarták helyezni.

Miközben a kislányt semmilyen veszély nem fenyegette otthon.

Ez a gyakorlat egyébként nem egyedülálló, ahogyan arról Roger Kiska, emberjogi aktivista, ügyvéd az Alapjogokért Központ, a Batthyány Lajos Alapítvány és a Szent István Intézet "Következő ezer év a gyermekekért" című konferenciáján is beszámolt. Kiska számos ügyben járt el az Emberi Jogok Európai Bírósága és az Európai Unió Bírósága előtt. Sőt az Európai Unió Alapjogi Ügynöksége tanácsadó testületének választott tagjaként is dolgozott.

2012-ben Kiska megkapta a tekintélyes Skandináv Eemberi Méltóság Díjat az emberi jogok védelmében végzett jogi tevékenységéért.

A szakember megdöbbentő dolgokról számolt be: az LMBTQ-propanda az Egyesült Királyságban nem csak az állami, hanem az egyházi iskolákat is elérte már. A BBC-nek adott interjújában Kiska elmesélte azt az esetet, amikor egy egyházi iskola egyik dolgozója, Kristie Higgs Facebook-oldalán adott hangot aggodalmának az LMBTQ-propaganda miatt.

Higgset -aki maga is érintett, hiszen kisgyermekei vannak- magánvéleménye miatt elbocsátották az iskolából.

Kiska szerint sokszor már 4-5 éves kicsiknek tartanak érzékenyítő előadásokat. Roger Kiska szerint

Roger tapasztalata alapján, ebben az érzékeny életkorban a gyermekeket csak fusztrálttá teszi klasszkius anya,-és apakép megkérdőjelezése, hiszen nekik még a világos, érthető információk adnak biztonságot a körülöttük lévő világról.