Újabb halálos iskolai lövöldözés történt az Egyesült Államokban

The Jackson Sun, Humboldt high school, Tennessee
Vágólapra másolva!
Hajtóvadászat indult, miután egy tennessee-i középiskolában lövöldözés volt egy kosárlabdameccsen. Az incidensben egy ember meghalt, egy pedig súlyosan megsérült - írja a Fox News. 
Vágólapra másolva!

A lövöldözés a Humboldt Gimnáziumban történt a Tennessee államban található Humboldt városában, körülbelül 140 kilométerre Memphistől.

A jelentés szerint

a súlyosan sebesültet helikopterrel szállították egy memphisi kórházba.

Az iskolai körzet illetékesei szerint a lövöldözés két felnőtt veszekedése után történt. A tanulók nem voltak veszélyeztetve.

A hatóságok biztosították a területet, és azonnal megkezdték a gyanúsított keresését. A jelentés szerint a Gibson megyei seriff helyettesei a Humboldt rendőrséggel együtt nyomoznak az esetben.

A Humboldt-csapat a North Side High School csapatával játszott a lövöldözés idején. Az iskolában azonnal beszüntettek minden iskolai eseményt, ez a szerdai napot is érinti, az órák is elmaradnak.

Egy embert őrizetbe vettek,

de a seriff szerint nem őt vádolják a lövöldözéssel, de a nyomozással kapcsolatban fogták el - írja a Jackson Sun.

Ahogy az Origo is beszámolt róla, legalább három diák meghalt és hatan megsebesültek kedden az amerikai Michigan állambeli Oxford település középiskolájában elkövetett ámokfutásban.