Transznemű Szűz Máriának öltözve űzött gúnyt a Szent Családból Brüsszel LMBTQ-nagykövete

Riccardo Simonetti, Transznemű Szűz Máriaként pózol az Európai Parlament LMBTQ-ügyi nagykövete, illusztráció
Vágólapra másolva!
Riccardo Simonetti, az EP LMBTQ-ügyekért felelős nagykövete a közösségi oldala alapján a Szent Családot nevetség tárgyává téve, transzgender (transznemű) Szűz Máriának öltözve pózolt. Tette keresztényellenes LMBTQ-propagandának minősíthető.
Vágólapra másolva!

Riccardo Simonetti idén február óta az Európai Parlament LMBTQ-ügyekért felelős nagykövete.
A 28 éves „politikus" amellett, hogy az európai – köztük a magyar – adófizetők pénzéből él, instagramos influenszerként tevékenykedik.

Az LMBTQ-nagykövet ezúttal arról posztolt közösségi oldalán, hogy

egy Siegessäule nevű LMBTQ-magazin címoldalán pózol transzgender (transznemű) Szűz Máriaként.

Mellette egy fekete férfi áll, mint Jézus nevelőapja, József – írja a Mandiner.

„Ha azt vesszük, hogy Jézus sem volt fehér, akkor akár azt is hihetjük, hogy a Szűz Máriának szakálla volt, nem?" – írta magyarázatként Riccardo Simonetti.

Az LMBTQ-nagykövet tettével gúnyt űzött a kereszténységből és megsértette ezáltal valamennyi keresztény embert.

Riccardo Simonetti néhány hete jelentette be, hogy Budapestre látogat, de a magyar kormány részéről nem fogadta őt senki.

Ennek ellenére mégis eljött a magyar fővárosba, és hazai LMBTQ-lobbiszervezetek képviselőivel találkozott, majd elment a Music TV-gálájára, ahol szivárványos ruhában jelent meg.

Ahogy arról az Origo a Kontra alapján beszámolt: a Music TV azzal hívta fel magára a figyelmet, hogy videót hamisított, grúz felvételekkel próbálta meg „bebizonyítani", hogy Magyarországon a rendőrök verik a homoszexuálisokat.