Halálra verte barátnőjét egy amerikai férfi Mexikóban

Vágólapra másolva!
Egy mexikói utazás során valószínűleg halálra verte barátnőjét egy amerikai férfi. Korábban is voltak már arra jelek, hogy a férfi instabil, és dühkezelési problémái vannak - írja a Fox News.
Vágólapra másolva!

A 26 éves Sativa Transue és barátja, a 31 éves Taylor Allen 3három éve voltak együtt, mikor múlt héten úgy döntöttek, hogy a hálaadási hosszú hétvégét a mexikói Cancunban töltik.

Szombat reggel megtalálták a lány holttestét a hotelszobájukban, a férfit pedig még aznap letartóztatták a mexikói hatóságok gyilkosság vádjával.

A meggyilkolt lány apja szerint a férfinak voltak aggasztó szokásai: ellenőrizte a lány telefonját, illetve Cancunban azzal is fenyegetőzött nem sokkal a gyilkosság előtt, hogy leugrik a negyedik emeleti szobájuk erkélyéről. Az apa szerint a lány ekkor jelenthette be, hogy el akar menni, ezért fenyegette meg a párja az öngyilkossággal.

Mykayla Bolieu, Sativa testvére szerint a lány halála előtt megírta a barátainak, hogy nagyon összeveszett Allennel.

- nyilatkozta a nővére.

A pár korábban egy munkahelyen dolgozott.

Volt főnökük szerint a férfinak nagyon rossz természete volt, könnyen dühbe gurult, tört-zúzott, ha valami nem sikerült.

Erről Sativa is beszélt a barátainak és a családjának: ha párja sokat ivott, akkor mintha egy másik személyiség lett volna úrrá rajta, amit ő csak "szörnyetegnek" nevezett.

A Fox Taylor Allen családját nem érte el az ügyben.

Ha Ön vagy valaki a környezetében krízishelyzetben van, hívja mobilról is a 116 123 ingyenes lelki elsősegély-számot, vagy keresse fel a suicidprevencio.hu weboldalt!