Szülei karjai között halt meg egy 12 éves brit kisfiú a sípályán

síléc sielés téli sport hó telelés
Úgy tűnik, még korai eltenni a síléceket
Vágólapra másolva!
Nagyon súlyos balesetet szenvedett síelés közben a 12 éves Louis Watkiss, szüleinek csak percei voltak a búcsúzkodásra. 
Vágólapra másolva!

A Sutton Coldfield-i kisfiú és barátai síelni voltak. A pályán csúsztak le, amikor a gyerek véletlenül nekirohant egy másik síelőnek. Olyan súlyosan megsérült, hogy

mentőhelikoptert kellett hívni hozzá

- írja a baleset körülményeiről a Bors.

A szülők, Chris és Natalie Watkiss nem voltak a gyerekekkel, amikor a tragédia történt, de ahogy értesítették őket, azonnal a helyszínre mentek. Ekkor még csak arra tudtak gondolni, hogy a fiuk biztosan eltörte a karját.

"Követtem a mentősöket a lejtőn, idegtépő volt. Aztán megláttam Louist. Sok vér volt körülötte és ott előttem halottnak nyilvánították. Csak öleltem, és vele együtt lefeküdtem a hóba.

- mondta az apa.

Az édesanyja ezek után érkezett, zokogva omlott a fia mellé. A szülők fél órán át feküdtek a hóban fiuk holttestét ölelve.

„Sosem volt esélye az életéért küzdeni. Nem az ő feltételei szerint halt meg. A fiunk, Louis kisfiúként meghalt. Elérte azt a célját, hogy büszkévé tegyen minket, és azt az álmát, hogy büszke legyen magára. Az életünk már soha nem lesz ugyanolyan. Szeretnénk köszönetet mondani a segélyszolgálatnak és a Snowdome személyzetének, akik hihetetlenül elszántan igyekeztek megmenteni fiunk életét" - áll a család nyilatkozatában.

A család most azért küzd, hogy legyen kötelező sisakot viselni a pályán.

Címlapi és social media képünk illusztráció.