Agyonlőtte kisfiát egy nő, hogy a gyerek a mennybe juthasson

Vágólapra másolva!
Borzalmas tragédia történt egy dél-karolinai házban hálaadáskor. A 31 éves Mary Amelia Rosborough a vadászatból hazatérve lelőtte 6 éves kisfiát, a kis Jace Wise-t. A nő hosszú idő óta küzdött drogproblémákkal, és úgy gondolta, úgy tudja magától megvédeni a fiát, ha a mennybe juttatja - írja a Ripost.
Vágólapra másolva!

Kezdetben nem voltak biztosak benne a nyomozók, hogy szándékos emberölésről, vagy gondatlanságról van-e szó, mára azonban egyértelművé vált a kegyetlen nő cselekedete. A család éppen a nő szüleinél ünnepelte a hálaadást, amikor az anya bátyja egy lövést hallott a szobából.

Azonnal berohant a helységbe, ahol a nő éppen megpróbálta újratölteni a fegyverét, de a férfi a földre lökte és ott tartotta a rendőrség megérkezéséig.

A rendőrség szerint a nő drogfüggő volt, és egy hónappal ezelőtt túladagolta magát, azonban a mentősök gyors megérkezésének köszönhetően sikerült megmenteni. A kórházba kerülés után furcsa gondolatok lepték el a nő fejét. Úgy vélte, hogy veszélyt jelent a kisfiára, és csak úgy védheti meg ettől, hogy a mennybe juttatja. Mary Amelia Rosborought-t jelenleg óvadék nélkül tartják fogva, és a tárgyalására várhatóan január 12-én kerül sor.