Megtámadtak egy fiatal testvérpárt Angliában, miután hazaértek egy buliból. A nő arcát brutálisan összeverték, még a szemgödre és az arccsontja is eltört.

A 19 éves brit Blaze Jessop nővérével együtt italozott egy angliai bárban, amikor váratlanul egy másik nő lépett oda hozzájuk, és egy csapat férfira mutatott. Azt mondta:

Vigyázzatok velük, furcsa érzésem van.

A két nővér azonban ekkor még nem sejtett semmi rosszat.

Nem sokkal később Blaze hányni kezdett, ami miatt a kidobók elhajtották őket a bárból. Így fogtak egy taxit, és visszamentek az idősebb testvér házába.

Ám egy férfi végig követte őket, egészen az otthonukig.

Mikor már azt gondolták, nem eshet bajuk a házuk biztonságában, felhívták az édesanyjukat.

Hazaértek, és azt mondták, hogy szeretnek engem. A szokásos hangulatban voltak egy éjszakai szórakozás után, de a következő dolog, amire emlékszem, hogy a telefon egyszerűen elsötétült és kikapcsolt. Megrémültem. Később próbáltam elérni őket, de a telefonjuk lemerült

– árulta el az aggódó anyuka, aki csak később szerzett tudomást a történtekről.

A férfi bekéredzkedett az otthonukba, miközben ők az anyjukat hívták hajnali fél három magasságában.

Megtámadta a két nőt, akiknek csak nehezen sikerült kilökniük a bejárati ajtón és bezárkózniuk.

A hangzavarra azonban a szomszédok is felfigyeltek, akik eközben értesítették a mentőket és a rendőröket.

A férfi megütött és megvert. Most már van egy törött szemgödröm, törött arccsontom, összetört orrom, összetört hüvelykujjam és két lila szemem

– árulta el Blaze, akinek nővére agyrázkódást kapott, és miután beverte a fejét, eszméletét vesztette.

Mivel nem tudták azonosítani a támadójukat, ezért másnap visszamentek a bárba. Átnézték a biztonsági kamerák felvételeit, és egyértelművé vált az elkövető kiléte. A férfi ugyanis több lányt is szemmel tartott, és mutogatott rájuk az este folyamán – írja a Bors a Mirrorra hivatkozva, ahol fotók is láthatók az összevert nőkről.