A holttestet egy baleset helyszínén találták meg Oroszországban. A gyilkosság egyik gyanúsítottja egy kannibál férfi, aki nem először támadt rá egy emberre. Kihallgatása során borzasztó dolgokat állított a rendőröknek.

Szombat reggel a rendőrök Szentpéterváron megközelítettek egy kerítésnek ütközött és az autópálya szélén hagyott Mitsubishit. Az autó közelében egy földön heverő lefejezett holttestet találtak, amit több szúrásnyom is borított. A kocsiban emberi vért és egy lapátot is találtak.

A holttest az autó csomagtartójából esett ki, amikor az a kerítésnek ütközött.

A rendőrség azonnal letartóztatott három gyanúsítottat - írja a Daily Beastre hivatkozva a Ripost.

Az egyikük, a 23 éves Jegor Komarov sokkolta a nyomozókat, amikor bevallotta, hogy kannibál.

A Mitsubishiből előkerült holttest az 50 éves Arkad Kazyaniné volt, aki örmény állampolgár és szentpétervári lakos volt. Komarov elismerte, hogy megölte Kazyanint. Sőt egy korábbi gyilkosságát is beismerte.

Állítása szerint minden ok nélkül megölt és megevett egy embert, csak azért, hogy megtudja, milyen az íze.

Korábbi áldozata egy 38 éves bróker lehet, akinek a holttestére tavaly szeptemberben találtak rá a rendőrök egy lefolyóban.

Hiába öltem meg azt Szosznovkában, kiderült, hogy nem volt finom

– állította a kannibál férfi.

Azt is elmondta, hogy egy helyi parkban vadászott áldozatra, ahol nincsenek biztonsági kamerák. Letartóztatása során a férfi sikoltozott és megfenyegette a rendőröket:

Mit csinálnak? Halálra haraphatom magukat!

A bíróságnak január 20-ig kell hivatalosan is vádat emelnie a kannibál férfi ellen, addig is előzetes letartóztatásba helyezték.