A nebraskai Sydney Loofe a Tinderen ismerkedett meg egy nővel Audrey-val, korábban már találkoztak egy kicsit, de az első igazi randi után Sydney-t sohasem látták többe. Testét 14 darabba vágták, egyes testrészei a mai napig nem kerültek elő.

A 24 éves Sydney Loffe az egyik közkedvelt társkeresőn ismerkedett meg egy számára szimpatikus lánnyal, Audrey-val - írta meg a Bors.

A nő úgy érezte, hogy végre valakivel igazán egy hullámhosszra tudott kerülni, egyszer találkoztak már, de a következő, az első igazi randi után a nebraskai nőt soha senki nem látta többet.

Sydney még posztolt egy képet az egyik közösségi oldalra a randi előtt, de a 2017. november 15-ei randi után már csak a 14 darabba vágott holttestének maradványai kerültek elő december 5-én, egyes testrészeket a mai napig nem találnak.

Kiderült, hogy Sydney randipartnerének valójában nem is Audrey a neve, hanem Bailey Boswell.

Az akkor 23 éves Boswell csalta tőrbe Sydney-t, hogy aztán élettársával, az 51 éves Aubrey Trail-lel szexelhessenek vele, majd pedig megöljék.

A páros állította magáról, hogy különleges hatalommal bírnak, melyet mások megkínzásával és megölésével tartanak fenn.

Az 51 éves férfi azt is állította magáról,hogy ő valójában vámpír, aki képes mások gondolataiban olvasni.

A duót az esküdtszék három óra alatt bűnösnek találta. Aubrey Trail ügyében júniusban mondták ki az ítéletet, halálbüntetést kapott. A bíróság hidegvérű gyilkosként hivatkozott rá.

Bailey Boswell ugyancsak a halálbüntetéssel nézett farkasszemet. Az utolsó szó jogán könyörületességért könyörgött, lányára hivatkozva, végül életfogytiglant kapott.