Bandatag késelt halálra egy diákot egy amerikai egyetem közelében

pickney
Vágólapra másolva!
A Columbia Egyetem végzős hallgatóját halálra késelték az egyetem New York-i kampuszának közelében, miközben hazafelé tartott a fociedzésről. A támadója egy olasz turistát is megsebesített,egy harmadik férfit is késsel fenyegetett.
Vágólapra másolva!

A Columbia Egyetem egyik hallgatóját halálra késelték az egyetem kampuszának közelében, amikor hazafelé tartott a fociedzésről, egy másik férfit is megkéseltek - írta meg az ABC.

A 30 éves Davide Girit csütörtökön nem sokkal este 11 óra előtt szúrta hasba támadója, életét már nem lehetett megmenteni.

A második áldozat, a Daily Mail információi szerint egy 27 éves olasz turista,Robert Malastina aki a felsőtestén szenvedett szúrt sebet. Őt a közelben, a Central Park északnyugati sarkán találták meg, és stabil állapotban szállították kórházba.

A rendőrség később a környéken elfogta a 25 éves Vincent Pinkneyt, akit a támadások elkövetésével gyanusítanak, Pinkney egy harmadik embert is késsel fenyegetett, a rendőrség lefoglalta a fegyvert.

Pinkney a rendőrség közlése szerint bandatag, a támadások indítékáról nem közöltek részleteket, a férfit már korábban 11 alkalommal is letartóztatták, legutóbb 2018 júniusában szabadult a börtönből.

Davide Giri tagja volt a NY International FC nevű amatőr focicsapatnak,a csapat szerint Giri edzés után hazafelé tartott, amikor megölték.