Túrázás közben halt meg egy kisgyerekes család, a kutyájuk sem élte túl

A 45 éves brit Jonathan Gerrish, 31 éves felesége, Ellen Chung, valamint a pár egyéves kislánya, Muji a család kedvencével, az Oski névre hallgató 8 éves kutyájukkal, túrázás, baleset
Vágólapra másolva!
A 45 éves brit Jonathan Gerrish, 31 éves felesége, Ellen Chung, valamint a pár egyéves kislánya, Muji a család kedvencével, az Oski névre hallgató 8 éves kutyájukkal együtt vágott neki a túrának egy augusztusi napon a kaliforniai Sierra Nemzeti Erdőben.
Vágólapra másolva!

Mivel az egész családot - beleértve a kutyát is - holtan találták a vadonban, az ügyben átfogó nyomozás indult, melynek során mind az öngyilkosság, mind egy esetleges mérgezés, sőt, még a villámcsapás lehetőségét is kizárták - írja a Mirrorra hivatkozva a Bors.

Mint azt a novemberig tartó nyomozásban szakértőként résztvevő túlélési tréner elmondta, a házaspár vélhetően túl messzire elbarangolt, elsőként pedig a gyerek halhatott meg.

- magyarázta a szakember, hozzátéve, hogy mivel a család kifogyott a vízből és a táplálékból,

nagy valószínűséggel a túlhevülés, illetve a kiszáradás okozhatta a vesztüket.

A környéken ilyenkor a 37 foknál magasabb nappali hőmérséklet sem ritka, legalábbis az ügyben nyilatkozó Mariposa megyei sheriff, Jeremy Briese szerint, aki úgy emlékszik, 20 éve is megvan annak, hogy hasonló tragédia következett volna be a körzetében.