Riccardo Simonetti, az Európai Parlament LMBTQ-nagykövete egy jótékonysági rendezvényen Németország rövidesen beiktatásra kerülő szociáldemokrata (SPD) kancellárjával, Olaf Scholzcal pózolt. Az LMBTQ-nagykövet nemrég azzal provokált, hogy transzgender (transznemű) Szűz Máriának öltözve gúnyt űzött a Szent Családból.

Nagyszabású gálát tartott az Ein Herz für Kinder gyermekvédő jótékonysági szervezet szombat este Berlinben, ahol a leendő német kormány prominens tagjai – Olaf Scholz, a kancellári, és Annalena Baerbock, a külügyminiszteri szék várományosai – is képviseltették magukat. Ursula von der Leyen, az Európai Bizottság német elnöke is ott volt a rendezvényen – hívja rá fel a figyelmet a Magyar Nemzet.

Az adománygyűjtők között Riccardo Simonetti, az Európai Parlament LMBTQ-nagykövete is szerepelt. Simonetti és a leendő baloldali német kancellár egy közös fotóra is összeálltak, amit a homoszexuális influenszer csak úgy kommentált: „Nem hagyhattam ki a közös fotót a szövetségi kancellárral".

Néhány napja az LMBTQ-nagykövet azzal keltett óriási felháborodást, hogy arról posztolt közösségi oldalán, hogy

EGY SIEGESSÄULE NEVŰ LMBTQ-MAGAZIN CÍMOLDALÁN PÓZOL TRANSZGENDER (TRANSZNEMŰ) SZŰZ MÁRIAKÉNT.

Mellette a fotón egy fekete férfi áll, mint Jézus nevelőapja, József.

„Ha azt vesszük, hogy Jézus sem volt fehér, akkor akár azt is hihetjük, hogy a Szűz Máriának szakálla volt, nem?" – írta gyalázatos magyarázatként Riccardo Simonetti.

AZ LMBTQ-NAGYKÖVET TETTÉVEL GÚNYT ŰZÖTT A KERESZTÉNYSÉGBŐL ÉS MEGSÉRTETTE EZÁLTAL VALAMENNYI KERESZTÉNY EMBERT.

Az esetről itt írtunk.

Riccardo Simonetti néhány hete jelentette be, hogy Budapestre látogat, de a magyar kormány részéről nem fogadta őt senki. ENNEK ELLENÉRE MÉGIS ELJÖTT A MAGYAR FŐVÁROSBA, ÉS HAZAI LMBTQ-LOBBISZERVEZETEK KÉPVISELŐIVEL TALÁLKOZOTT, MAJD ELMENT A MUSIC TV-GÁLÁJÁRA, AHOL SZIVÁRVÁNYOS RUHÁBAN JELENT MEG.

Ahogy arról az Origo is beszámolt, az LMBTQ-nagykövet egy Raffi és rózsaszín szoknyája című gyermekkönyvet is írt, ebben a Raffi nevű fiú eleinte fél rózsaszín szoknyában iskolába járni, ám végül osztálytársait is megtanítja rá, hogy másnak lenni jó. A könyvet Simonetti németországi óvodákban is bemutatta, sőt kiadványt a nyáron a McDonald's gyermekmenüjéhez is osztogatták.