Fagyasztóban felejtették egy nő holttestét egy skót kórházban

Vágólapra másolva!
Egy ciszta miatt feküdt be a kórházba egy 41 éves nő, azonban váratlanul meghalt. A kórház szerint egy fájdalomcsillapító túladagolása miatt halt meg, a hozzátartozók azonban nem törődtek bele a magyarázatba, ugyanis a kórházban megfeledkeztek a boncolásról, azt csak hat hét után végezték el - írta a Borsonline.
Vágólapra másolva!

A 41 éves Charlene McGregort a glasgow-i Queen Elizabeth Kórházba szállították egy fül mögötti ciszta kezelésére még márciusban. A négygyermekes édesanyát azonban

másnap kora reggel holtan találták meg a kórházi ágyában.

A skóciai kórház alkalmazottjai hat hétig tárolták a fagyasztóban a nő holttestét, mielőtt megvizsgálták volna a halála okát - írta a lap.

A boncolás eredményei nem voltak meggyőzőek és a tényleges igazságra csak később, a rendőrségi vizsgálat során derült fény. Az édesanya halálát metadon túladagolás okozta. A családja azonban továbbra is értetlenül áll a történtek előtt.

Az egyik hozzátartozónak azt mondták,

mivel hat hétig a fagyasztóban feküdt, a boncolás nem lehet eredményes.

És pontosan ez történt. Nem tudok nem elgondolkodni azon, hogy ha nem vettük volna fel velük a kapcsolatot, akkor a húgom még mindig ott feküdne? És vajon szándékosan hagyták ott hat hétig, mert tudták, hogy valaki hibát követett el? - vélekedett.

A boncolás elhúzódása és a toxikológiai jelentésekre való várakozás miatt két hónapba telt, mire a családja el tudta temetni Charlene McGregort.