Meghalt egy 11 éves kislány és több lakó is rosszullet egy londoni társasházban, ahol később kártevőírtásra használt vegyszereket találtak. Az épületet kiürítették a hatóságok.

Meghalt egy 11 éves kislány, hárman pedig kórházba kerültek egy londoni társasházból, ahol a hatóságok később kártevő irtásra használt vegyszereket találtak - írja a Sky News.

A cikk szerint a mentőket szombaton riasztották a Sutton Streeten található épülethez, a lányt kórházba szállították, de az életét már nem tudták megmenteni.

A rendőrség később a tűzoltókat segítségét kérte az eset kivizsgáláshoz, ők találták meg az épüleben azokat a vegyszereket, amelyeket kártevőírtásra használnak. A társasház több lakója is rosszullétre panaszkodott, hárman kórházba kerültek - az állapotukról azonban nem közöltek információt. A hatóságok ezt követően kiürítették az épületet.

A megtalált vegyszereket eltávolították az épületből, a rendőrség pedig viszgálatot indított, hogy kiderítsék, hogyan kerültek ezek az anyagok épületbe.

A kislány halálának pontos okára a boncolás adhat majd magyarázatot. 

 Címlapi képünk illusztráció.