Fejbe lőtte barátnőjét és a volt feleségét, majd mindezt kiírta a közösségi oldalra

Vágólapra másolva!
A 44 éves Rajaee Shareef Black hátborzongató vallomást tett közzé a Facebookon, amiben közölte, hogy nemrég gyilkolta meg barátnőjét. Az igazán sokkoló dolog azonban csak ezután következett: percekkel a megdöbbentő Facebook-poszt után a férfi volt feleségét, majd magát is fejbe lőtte.
Vágólapra másolva!

Rajaee Shareef Blacka telefonját használta, hogy videóban tegyen vallomást egykori barátnője, Tara Lebang meggyilkolásáról, melyet szombat délután követett el Baltimore-ban. Miközben a videót közzétette, már volt felesége, Wendy Natalie kolumbiai háza előtt állt.

Mint kiderült, nem véletlenül:

eltervezte, hogy közvetlenül barátnője megölése után egykori feleségével is végez.

- hangzott el a férfi által élőben közvetített videóban.

Forrás: Facebook

A férfi elmondta, hogy

mindkét nővel konfliktusai voltak a gyerekei elhelyezésével kapcsolatban, ezért egy ideje rendkívül ideges volt. A börtön gondolata is nyomasztotta, ezért úgy döntött, hogy miután a két nőt kivégezte, magát is fejbe lövi.

- mondta, majd a videó váratlanul véget ért.

Black ezután lelőtte volt feleségét, majd saját magával is végzett.

A helyszínre érkező rendőrök

a férfi kocsijában megtalálták a két gyerekét épségben.

A rendőrök a gyerekeket biztonságos környezetbe helyezték; nevüket, nemüket és korukat magánéletük védelmében nem közölték - írja a DailyStar.

Ha Ön vagy valaki a környezetében krízishelyzetben van, hívja mobilról is a 116 123 ingyenes lelki elsősegély-számot, vagy keresse fel a suicidprevencio.hu weboldalt!