Megölte terhes barátnőjét, majd volt feleségét egy pedofíliával gyanúsított férfi

Vágólapra másolva!
A 44 éves amerikai férfit volt felesége vádolta meg azzal, hogy molesztálta a gyermekeit, a férfi több éven járt emiatt bíróságra. Időközben lett egy barátnője, akivel közös gyermeket vártak, de vele is összeveszett a molesztálási ügy miatt. A várandós nő a láthatás megvonásával fenyegette meg a férfit, aki erre lelőtte, majd elutazott volt feleségéhez és vele is végzett - írta a Borsonline.
Vágólapra másolva!

Borzalmas vérfürdőt rendezett egy marylandi férfi, akit volt felesége azzal vádolt meg, hogy molesztálta gyermekeiket - írta a lap. A 44 éves Rajee Black emiatt három éven át járt a bíróságra.

A férfi és a barátnője ugyanezért összevitatkoztak. A szóváltás odáig fajult, hogy a nő megfenyegette Rajeet születendő gyermekük láthatásával kapcsolatban. A férfinál erre

lelőtte a barátnőjét, aki gyermeket várt tőle.

Ezután közösségi oldalán egy videóban elmagyarázta, hogy miért ölte meg barátnőjét és miért akar véget vetni a saját életének.

"Mindegy, csak valami őrültséget csináltam. Fejbe lőttem a barátnőmet. Olyan volt, mint egy álom. Soha nem gondoltam volna, hogy én ilyen leszek" – mondta Facebook-videójában Rajeet.

A 41 éves Tara Labang holttestét baltimore-i lakásában találták meg a rendőrök. A férfi mindezek után

elutazott volt felesége columbiai lakásához, őt is megölte, majd magával is végzett.

A kiérkező rendőrök holtan találtak rájuk. Ám két kisgyermekükre sértetlenül bukkantak rá apjuk ház előtt leparkolt autójában. Így valószínűleg nem voltak szemtanúi szüleik halálának.