Gigantikus rendelést adott egy le egy négyéves fiú Ausztráliában, amelyben kedvenc süteményeit és fagylaltjait válogatta össze. A rendelés összege 266 ezer forintnyi ausztrál dollár volt.

Lánya rögbimeccsét nézte az az édesapa, aki odaadta mobiltelefonját négyéves fiának, Christian, hogy ez idő alatt kicsit lekösse a figyelmét - írja a Guardian. Fia azonban több mint 1139 ausztrál dollár (266 ezer forint) értékben rendelt süteményeket, fagylaltot és személyre szabott születésnapi tortát is egy ételszállító alkalmazáson keresztül. Az eset hétfő délután történt Ausztráliában.

A fiú ugyan figyelmeztette édesapját, hogy rendelése érkezik, de apja egészen addig nem hitt neki, amíg az UberEats futárja fel nem hívta feleségét telefonon. A férfi ekkor döbbent rá, hogy mi is történt valójában.

Eleinte azt gondoltam, hogy csak 139 dollár a rendelés értéke, de aztán leesett, hogy 1139 dollár. Majdnem szívrohamot kaptam - mondta az édesapa.

Mikor megnézte a rendelést az alkalmazásában, harminc oldalon keresztül görgetett, mire a lista végére ért.

Christian születésnapja ugyan januárban van, de apja úgy gondolta, hogy előre tervez, ha már így alakult. Elmondása szerint minden nap rendelnek élelmiszert az UberEats-ről, nyilván a fiú is látta, hogyan működik, de eddig még sosem csinált ilyet.

A megrendelést az édesapa munkahelyére szállították, ahová a legutolsó rendelését kérte.

Az UberEatsnek feltűnt a szokatlan rendelés, de úgy gondolták, valaki extra születésnapi meglepetést szervez. Az apa elmondta, hogy az összeget végül visszakapták, ami Karácsony előtt különösen nagy öröm volt az eset után.

 A címlapi kép illusztráció!