Karácsonyra időzítve az LMBTQ-aktivisták is támadják a keresztény hagyományokat

A Kontra beszámolójából kiderül, hogy az LMBTQ-lobbi jegyében hogyan támadják a karácsonyt a genderaktivisták.

Az amerikai Oklahoma államban már nem a Télapó ereszkedik le a kéményen, hogy ajándékot hozzon a gyerekeknek.  Helyette ugyanis Transz Télapó szolgálatra jelentkezik! Trans Santa néven gyűjtés indult: 24 éves kor alatt bárki részt vehet benne, aki úgy érzi, műtéti úton szabadulna nemi szerveitől.  Ha a pályázat sikeres, mindenféle ajándékot adhat és kaphat minden fiúlány vagy lányfiú.

Forrás: Kontra.hu

Egy Indya Moore nevű színészférfinőférfi (angolul ezt non-binarynak kell hívni, és úgy illik szólítani: ő/őket) keményen dolgozik az ünnepek alatt, hogy minél több transzgender (transznemű) gyerekhez eljusson a Mikulás. 

Ennek a kezdeményezésnek még az előzőnél is fantáziadúsabb neve van: TranSanta. 

Forrás: Kontra.hu

Adakozásra is felszólít, mondván, hogy sok transznemű gyermeknek van kívánsága, amelyek valóra váltásra várnak. Vélhetően hormonkezelésre és nemváltó műtétekre akar gyűjteni. 

Egy karácsonyi listát is összeállítottak, amivel a szerző szerint érdemes lehet meglepni a gyerekeket. Van itt minden: érzékenyítő könyvek, mozgalmi zászlók, transzgender karaktereket szerepeltető videójáték. A legabszurdabbak mégis az úgynevezett praktikus tárgyak: mell-leszorító, péniszhurok és egyebek.

Forrás: Kontra.hu

Egy német bibliamúzeum rendezett egy kiállítást, melyben Jézust mint transzgender ábrázolják. Mindezt alig karácsony előtt alig néhány nappal.

Forrás: Kontra.hu

A kiállításért felelős provokatőrök szerint a Szent Bibliának ugyanis vannak LMBTQ-vonatkozásai (például a halálra kövezés az Ószövetségben...). A „G*tt w/m/d," címet viselő tárlat arra bátorítja az látogatót, hogy vegye észre a múlt és jelen vonatkozásaiban a diverzitást, melynek üzenete: úgy vagy jó, ahogy vagy.

A transz-Jézus után nem hiányozhat a transzgender Szűz Mária sem. December elején számoltunk be róla, hogy Riccardo Simonetti, az Európai Parlament LMBTQ-ügyekért felelős nagykövete a közösségi oldala alapján a Szent Családot nevetség tárgyává téve, transzgender (transznemű) Szűz Máriának öltözve pózolt. 

Riccardo Simonetti transzgender Szűz MáriakéntForrás: Facebook/Riccardo Simonetti

Tette egyértelműen keresztényellenes LMBTQ-propagandának minősíthető. 

Később kiderült, hogy Riccardo Simonetti állítólag nem áll jogviszonyban az Európai Parlamenttel, de ennek ellenére az EP mégsem ítélte őt el.

Nemrég Alberto Garzón spanyol fogyasztóvédelemért felelős miniszter, kommunista politikus arra szólította fel a szülőket, hogy karácsony alkalmából a gyermekeiknek ne a nemi sztereotípiák szerint vegyenek ajándékokat, mivel az szexista.  A szélsőbaloldali politikus egyértelműen LMBTQ-propagandát terjeszt már a legkisebbek körében is, és utasítja a szülőket a genderideológia nevében. 

Norvégiában a helyi állami postaszolgálat olyan LMBTQ-propaganda filmet adott közre, amelyben a Mikulás „coming outol" és beleszeret egy középkorú férfiba. 

A végén a Mikulás és a férfi még csókolóznak is. A gyerekeknek is ajánlott videó története a Szentestén játszódik.