Durva bosszút állt főnökén egy orosz szupermarket árufeltöltője, miután leszidták, hogy összekeverte az árcédulákat a polcokon. A férfi azzal vágott vissza, hogy felgyújtott egy doboz tűzijátékot a bolt közepén, majd elment. Az egész áruház leégett.

A 33 éves Alekszandr Snajder éppen az oroszoroszági Tomszkban töltötte fel a szupermarket polcait, amikor a főnöke mellé lépett és durván leszidta, amiért összekeverte az árcédulákat. A férfi ettől annyira ideges lett, hogy fogott egy doboz tűzijátékot, leöntötte alkohollal és a bolt közepén meggyújtotta a rakétákat. Később, mintha mi sem történt volna, nyugodtan kisétált az üzletből.

A Daily Mail szerint a főnöke rendszeresen kritizálta a dolgozót. Legtöbbször nem a munkáját becsmérelte, hanem a személye ellen tett kifogásokat. Ebből lett elege.

A boltból mintegy 200 embert, vásárlókat és a személyzetet kellett kimenekíteni. A rendőrség szerint csoda, hogy a tűzesetnek nincsenek halálos áldozatai. A tűzoltók több mint tíz órán át dolgoztak a lángok oltásán.

A gyújtogatót a rendőrök elfogták. Nem tagadta, hogy ő gyújtotta fel a rakétákat, de nem tudta megmagyarázni, hogy miért így állt bosszút a főnökén.