A 15 éves fiú egy ötnapos hajóúton vett részt a családjával a Karib-térségnél és a Bahama-szigeteknél. Szerda este a tengerbe esett, a rendőrség vizsgálja az eset körülményeit.

Este fél nyolc körül riasztották az utasokat, miszerint egy ember a vízbe esett. Megkérték őket, hogy zárják be az erkélyre nyíló ajtóikat. Mint mondták, a rendőrség majd másnap száll fel a fedélzetre Miamiban kivizsgálni az esetet.

Az egyik utas videófelvételt csinált a vészjelzésről, aminek hatására az utasok mind a hajó oldalába szaladtak.

Biztos egy kis időbe telik, de nem tudom, mit fognak csinálni... Hogy kiküldenek-e egy mentőcsónakot a keresésre... Csak érzem, hogy még mindig haladunk, és ez rossz érzés. Még mindig azt érezni, hogy előre haladunk

– mondta a felvételt csináló nő a videóban.

Az MSC Cruises vállalat egy közleményben azt írta, hogy

egy fiatal fiú, aki a családjával utazott hajón, valószínűleg öngyilkos lett szerda este.

További információkat nem közöltek a családra való tekintettel, és mély együttérzésüket fejezték ki - írja a Fox News. A miami rendőrség csütörtök reggel 7 órakor megkezdte a nyomozást, még vizsgálják a esetet, nem gyanítanak gyilkosságot a háttérben.

Ha Ön vagy valaki a környezetében krízishelyzetben van, hívja mobilról is a 116 123 ingyenes lelki elsősegély-számot, vagy keresse fel a suicidprevencio.hu weboldalt!