Karácson ymásnapján rendőrök mentettek ki egy anya kutyát a kölykeivel Ditroitban - írja a Fox News. Az éjszakát valószínűleg már nem élték volna túl.

Egy elhagyatott házban találtak rá a rendőrök arra az anya kutyára, akinek kölykei csupán 2-3 hetesek lehettek. Az eset karácsony másnapján történt Ditroitban. A helyszínre névtelen bejelentés alapján érkeztek ki.

A kutya alultáplált volt és láthatólag élelmet keresett. Két kiskutyát találtak mellette, az egyiket nem messze az anya kutyától. A másik kölyök kicsivel arrébb volt, egy elhanyagolt matrac rugójába szorulva.A rendőröknek időbe telt, mire elnyerték az állat bizalmát, élelmet vittek neki és lassan a közelébe tudtak férkőzni.

A kutyáknak már adománygyűjtést is szerveztek.Forrás:foxnews.com

A kiskutyát kiszabadították a rugóból, a körülmények ellenére egészséges volt. A tisztek elmondták, hogy az állatorvos szerint a következő éjszakát már nem élték volna túl a kölykök, főleg, hogy éjszaka már fagypont alatt volt a hőmérséklet.A kölykök még nem kaptak nevet, körülbelül 8 hetes korukig az anyjukkal kell maradniuk, aztán megpróbálnak nekik gazdát vagy nevelőotthont találni. A kutyáknak online adománygyűjtést is szerveztek már, amelyre eddig 1000 dollárnyi adomány érkezett.