Körülbelül 15 perces különbséggel született újévkor az a kaliforniai ikerpár, akiknek születési dátumában két különböző év lesz- írja a Sky News. Az esély arra, hogy eltérő születési éve legyen egy ikerpárnak rendkívül alacsony, a becslések szerint 1 a kétmillióhoz.

Ritka esemény történt Kalifornia államban Szilveszter napján.

Fatima Madrigal és Robert Trujillo szilveszter estéjén, 23:45-kor született meg a fiuk, Alfredo Antonio, míg negyed órával később ikertestvére, Aylin Yolanda is világra jött.Mivel elmúlt éjfél, így az ő születésnapja már az újév első napjára esett. Az anya őrületesnek tartja, hogy az ikreknek máskor lesz a születésnapjuk, ugyanakkor boldog, hogy a kicsik jól vannak.
Az ikreknek három idősebb testvérük is van már, két lány és egy fiú, a család nagyon várja, hogy a testvérek találkozzanak.

Az Egyesült Államokban évente körülbelül 120 000 iker születik, ami a születések 3 százalékát teszi ki.

Az egészségügyi központ háziorvosa, Dr. Ana Abril Arias pályafutása egyik legemlékezetesebb eseményének nevezte az ikrek születését.

Nagy öröm volt segíteni ezeknek a kicsiknek, hogy 2021-ben és 2022-ben biztonsággal megérkezzenek közénk. Milyen csodálatos így az újév!

-mondta.