A konzervatív televíziós legenda friss napi blogbejegyzése, amely Az igazságosztás őrülete címet viseli arról szól, hogy mindenki számára teljesen világosnak kell lennie, hogy a liberális polgármesterek és ügyészek olyan városokat tettek élhetetlenné, mint New York, Los Angeles, Chicago, Philadelphia és San Francisco, és bizonyos területeken egyenesen veszélyessé - írja a Tűzfalcsoport.

A probléma a bűnözés, és az enyhe büntetések. Az eredmény halál és szenvedés, különösen a kisebbségi körzetekben, ahol a legtöbb bűncselekmény történik. 

A Black Lives Matter mozgalom tagjai felgyújtottak egy rendőrautót Los Angelesben 2020. május 30-án George Floyd halálát követőenForrás: AFP/2020 Getty Images/Mario Tama

Az irónia az, hogy a haladó baloldal azért nem tartja tiszteletben a törvényt, mert szerintük az rasszista. Ezért szerintük a bűnözők, a ragadozók áldozatok, akiket meg kell védeni, nem pedig gazemberek, akiket felelősségre kell vonni. Ennek a fajta „igazságosztásnak" az őrült megközelítése Amerikában gyökeret vert a korrupt média és az olyan őrült baloldali pénzemberek segítségével, mint Soros György. 

Évek óta beszélek erről a fickóról. Több tízmillió dollárt pumpált a helyi kerületi ügyészek választási kampányaiba, mindig a legradikálisabb baloldali jelöltet támogatva. (Az USA-ban az ügyészek választás útján nyerhetik el a tisztségüket, hasonlóan politikusokhoz – a szerk.)

Soros György kezéhez vér tapadForrás: Imaginechina via AFP/dycj - Imaginechina/Dycj

Véleményem szerint Sorosnak véres a keze. 

Az őrület megállításának egyetlen módja, ha a választók kidobják a trógereket. És ez kezd megtörténni. Egy baloldali ügyész-jelölt Long Islanden tavaly novemberben komoly vereséget szenvedett. Minden amerikainak dühösnek kell lennie a progresszív filozófia miatt: ha nem tudja rászánni az időt, kövesse el a bűncselekményt. Elég, ezeknek az embereknek menniük kell - zárja gondolatait Bill O'Reilly.

Mint ahogy korábban az Origo korábban beszámolt róla, egyes amerikai nagyvárosokban döbbenetes állapotok uralkodnak a liberális politikáknak köszönhetően. Az alábbi felvétel szeptember 15-én készült, fényes nappal a demokrata vezetésű Philadelphiában  kihívás olyan embert találni, aki nincs valamilyen tudatmódosító szer hatása alatt, zombi módjára dülöngélő emberekből azonban nincs hiány. Az utcákon elképesztő mennyiségű szemét látható. A megdöbbentő képsorok olyanok, mintha nem is az Egyesült Államokban készültek volna. A demokrata vezetésű metropoliszban harmadik világbeli állapotok uralkodnak a videó tanúsága szerint.

Korábban arról is beszámoltunk, hogy a baloldali Demokrata Párthoz közel álló milliárdos tőkespekuláns hogyan próbálja leépíteni a közbiztonságot az amerikai metropoliszokban.