Vezető amerikai újságíró: Soros Györgynek véres a keze

China's state media warns Soros on betting against yuan, HK dollar China Chinese George Soros investor billionaire SQUARE FORMAT
Soros György
--FILE--Billionaire investor George Soros, chairman of Soros Fund Management and founder of The Open Society Institute, reacts at a sub-forum during the Boao Forum for Asia Annual Conference 2013 in Qionghai city, south China's Hainan province, 8 April 2013. China's state media has warned billionaire investor George Soros against betting on falls in the value of the Chinese yuan and Hong Kong dollar amid widespread worries over the health of the world's second-largest economy. China's fourth-quarter economic growth slowed to the weakest since the global financial crisis, increasing pressure on a government struggling to regain investors' confidence after perceived policy missteps jolted global markets. "Soros' challenge against the renminbi (yuan) and Hong Kong dollar is unlikely to succeed, there is no doubt about that," the People's Daily overseas edition said in a front-page opinion piece on Tuesday (26 January 2016). China's economic fundamentals remain sound, despite slower growth, volatility in its stock market and the yuan's depreciation against the U.S. dollar, said the opinion piece, written by a researcher at the commerce ministry.
Vágólapra másolva!
A konzervatív televíziós legenda friss napi blogbejegyzése, amely Az igazságosztás őrülete címet viseli arról szól, hogy mindenki számára teljesen világosnak kell lennie, hogy a liberális polgármesterek és ügyészek olyan városokat tettek élhetetlenné, mint New York, Los Angeles, Chicago, Philadelphia és San Francisco, és bizonyos területeken egyenesen veszélyessé - írja a Tűzfalcsoport.
Vágólapra másolva!

A probléma a bűnözés, és az enyhe büntetések. Az eredmény halál és szenvedés, különösen a kisebbségi körzetekben, ahol a legtöbb bűncselekmény történik.

A Black Lives Matter mozgalom tagjai felgyújtottak egy rendőrautót Los Angelesben 2020. május 30-án George Floyd halálát követően Forrás: AFP/2020 Getty Images/Mario Tama

Az irónia az, hogy a haladó baloldal azért nem tartja tiszteletben a törvényt, mert szerintük az rasszista. Ezért szerintük a bűnözők, a ragadozók áldozatok, akiket meg kell védeni, nem pedig gazemberek, akiket felelősségre kell vonni. Ennek a fajta „igazságosztásnak" az őrült megközelítése Amerikában gyökeret vert a korrupt média és az olyan őrült baloldali pénzemberek segítségével, mint Soros György.

Évek óta beszélek erről a fickóról. Több tízmillió dollárt pumpált a helyi kerületi ügyészek választási kampányaiba, mindig a legradikálisabb baloldali jelöltet támogatva. (Az USA-ban az ügyészek választás útján nyerhetik el a tisztségüket, hasonlóan politikusokhoz – a szerk.)

Soros György kezéhez vér tapad Forrás: Imaginechina via AFP/dycj - Imaginechina/Dycj

Az őrület megállításának egyetlen módja, ha a választók kidobják a trógereket. És ez kezd megtörténni. Egy baloldali ügyész-jelölt Long Islanden tavaly novemberben komoly vereséget szenvedett. Minden amerikainak dühösnek kell lennie a progresszív filozófia miatt: ha nem tudja rászánni az időt, kövesse el a bűncselekményt. Elég, ezeknek az embereknek menniük kell - zárja gondolatait Bill O'Reilly.

Mint ahogy korábban az Origo korábban beszámolt róla, egyes amerikai nagyvárosokban döbbenetes állapotok uralkodnak a liberális politikáknak köszönhetően. Az alábbi felvétel szeptember 15-én készült, fényes nappal a demokrata vezetésű Philadelphiában

kihívás olyan embert találni, aki nincs valamilyen tudatmódosító szer hatása alatt, zombi módjára dülöngélő emberekből azonban nincs hiány. Az utcákon elképesztő mennyiségű szemét látható.

A megdöbbentő képsorok olyanok, mintha nem is az Egyesült Államokban készültek volna. A demokrata vezetésű metropoliszban harmadik világbeli állapotok uralkodnak a videó tanúsága szerint.

Korábban arról is beszámoltunk, hogy a baloldali Demokrata Párthoz közel álló milliárdos tőkespekuláns hogyan próbálja leépíteni a közbiztonságot az amerikai metropoliszokban.