A 31 éves, angol Billy Bradshaw vámpírnak öltözött a saját esküvőjén, és életreszóló traumát okozott több fiatal lánynak azzal, hogy horrorba illő szexjelenetekre vette rá őket. A férfi hátborzongató tettéért 12 év börtönt kapott.

A helyi hírek szerint 2019-ben 

két lány tett bejelentést a bántalmazásról, majd még másik három bátor áldozat is csatlakozott hozzájuk, és elmondták, hogy kiskorukban őket is bántalmazta a férfi. 

Forrás: DailyStar

A férfi ezek után 

azt kérte áldozataitól, hogy a bíróságon tagadják le a bántalmazást, és vonják vissza az eddigi kijelentéseiket. A bíróság azonban mindössze másfél órás tárgyalás után egyértelműen bűnösnek nyilvánította a férfit. 

Barnaby Shaw ügyész a tárgyaláson fölidézte az összes borzalmat, melyen Bradshaw áldozatainak keresztül kellett mennie.

Egyikük elmondta, hogy 

poszttraumás stressz szindrómát diagnosztizáltak nála, és szorongásos depresszióban szenved: 

Azt akartam, hogy végre elmondja az igazat. Amikor megtudtam, hogy ártatlannak vallotta magát, összetörtem. Úgy szerettem volna, ha mindenki megtudja róla az igazat. Szeretnék normális életet élni, de ezt jelenleg lehetetlennek érzem amiatt, amiket velem tett. 

- mondta el a lány.

Egy másik áldozat elmondta, hogy megutálta azokat a dolgokat, amelyek rá emlékeztetik, beleértve az alkoholt, a mentolt és a Halloweent. 

Brashawt végül bűnösnek mondták ki 13, illetve 16 év alatti kiskorúak bántalmazása, zaklatása és megerőszakolása miatt. 

Adrian Reynolds jegyző elvetemültnek titulálta a férfit. 

Végül 12 év börtönre ítélték. 

A szexuális bűnözők listájára is felkerült a neve - írja a DailyStar.