Azt mondta, beleegyezett az iskoláslány az erőszakba

Vágólapra másolva!
Az egykori ingatlanügynököt, Thomas Hofert 6 és fél év börtönbüntetésre ítélték, miután bebizonyosodott róla, hogy több fiatal lányt is megerőszakolt 2016-ban. Miután kiszabadult, interjút adott egy tévéműsorban, melyben azt állította, hogy áldozatai hazudtak, és a szex közös megegyezés alapján történt.
Vágólapra másolva!

A férfi tavaly áprilisban került feltételesen szabadlábra, és a Nine's A Current Affair című tévéműsorban azt nyilatkozta, hogy

ártatlanul ítélték el, mivel ő nem tett semmit, ami törvénytelen.

Az interjú során Hannah Sinclair riporter emlékeztette őt arra, hogy az egyik áldozata mindössze 17 éves volt, mire a férfi ezt válaszolta:

Amikor Sinclair megjegyezte, hogy sok nőnek ez olyan traumát okoz, ami miatt akár öngyilkosságot is képesek elkövetni, a férfi ezt felelte:

Forrás: DailyStar

Hofer ezek után továbbra is állította, hogy

a szex száz százalékban közös megegyezésen alapult, és semmi nem igaz abból, amit később az áldozat állított,

miszerint ő megerőszakolta. Mindezt annak ellenére gondolta így, hogy

több mint hat évet töltött börtönben, és a fellebbezését elutasították Ausztrália legfelsőbb bíróságán.

A férfi legidősebb áldozata, egy huszonéves amerikai turista a bíróságon azt mondta, hogy egy bárban találkozott Hoferrel Glebe-ben, miután válaszolt egy kiadó szobáról szóló hirdetésére.

A nő elmondta, hogy

a férfi egész este koktélokat rendelt neki, majd a nő egy pohár vizet akart inni, hogy kijózanodjon, a férfi pedig azt egyszerűen kivette a kezéből, így a végén annyira részeg volt, hogy teljesen védekezésképtelenné vált. A férfi ezt kihasználva a lakására vitte, és megerőszakolta.

- idézte fel a nő élete legborzalmasabb éjszakáját.

Végül, amikor nagy nehezen kiszabadult, taxit hívott, és visszament a hotelbe, majd a következő nap értesítette a rendőröket. A férfi aznap éjszaka már az említett 17 éves lányt csábította a lakására az előzőhöz hasonló módszerrel.

A kamaszlány elmondta a bíróságon, hogy egyáltalán

nem akart lefeküdni Hoferrel, de ő leszorította az ágyra, és kényszerítette

- írja meg a DailyStar.