Vetkőzésért cserébe száz eurót ajánlott kiskorúaknak egy pedofil Spanyolországban. A férfit Valencia városában tartóztatták le a rendőrök.

Az 55 éves férfit egy 15 éves tinédzser feljelentése alapján kapták el. A fiatal elmondta, hogy a pedofil 100 eurót ajánlott fel neki, cserébe azt kérte, hogy egy közeli parkban vetkőzzön le neki és hagyja, hogy megérintse a testét. A gyereket az otthonáig követte és a közelben várt rá.

Amikor a testvérével ismét az utcára lépett, a zaklató nem hagyta békén, tovább molesztálta mindkettőjüket és a telefonszámukat is elkérte. A tinédzser félelemből és idegességből megadta neki a számot, majd elmesélte édesanyjának a történteket, aki azonnal hívta a rendőrséget. A férfi még letartóztatása előtt is felvette a kapcsolatot a kiskorúval, hogy megpróbálja elérni célját.

A hatóságok arra kérték a fiatal lányt, hogy találkozzon a férfival. Együttműködésének köszönhetően a pedofilt a megbeszélt találkozó helyszínén őrizetbe vették. Kiderült, hogy már korábban is felelősségre vonták, egyebek mellett szexuális kizsákmányolásért és prostitúcióért.