MrBeast lett a történelem legtöbbet kereső youtubere

MrBeast YouTuber lista gazdag
2021-ben a legtöbbet kereső é a legtöbb követővel rendelkező Youtuber.
Vágólapra másolva!
2021-ben 54 millió dolláros bevételével egy 23 éves amerikai sztár, MrBeast lett a platform leggazdagabbja - írja a Lad Bible
Vágólapra másolva!

A YouTube-sztárnak, valódi nevén Jimmy Donaldsonnak hatalmas projektjei voltak az elmúlt évben, amelyek között a Netflix nagy sikerű Squid Game újraalkotása is szerepelt a csatornáján.

A listát összeállító Forbes szerint MrBeast 2021-es hozama a legtöbb, amit valaha elértek YouTube-on.

2020-ban egy „Ryan's World" néven ismert Ryan Kaji vezette az induló listát, de MrBeast tavalyi összesített száma a hírek szerint ennek több mint duplája.

2021 folyamán Donaldson követői bázisa 50 millióról 88 millióra nőtt, jelenleg ő rendelkezik a nyolcadik legtöbb feliratkozóval a teljes YouTube-csatornán.

Videóit több mint 14 milliárdszor nézték meg, miközben rajongói és előfizetői ráhangolódtak vírusos kedveskedésére és gyakran furcsa versenyeire, amelyeken valódi emberek versengenek pénzdíjakért.

Squid Game-videóját alig több, mint egy hónap alatt 200 millióan nézték meg, ami közel áll ahhoz a számhoz, ahányan magát a dél-koreai műsort valójában megnézték.

A youtuber gazdagok listáján MrBeast mögött Jake Paul youtuber és profi bokszoló foglalja el a helyet.

A harmadik helyen 38 millió dollárral Markiplier áll.

Jake Paul bátyja, Logan a kilencedik helyen végzett, miután júniusban kiállítási összecsapást vívott a bokszlegenda Floyd Mayweather ellen. Az idősebb Paul testvér is sikert aratott Impaulsive podcastjával, amelyet 2021-ben több mint 100 millióan néztek meg.