A 33 éves anglia férfi, Charles Akvopeta egy internetes társkereső alkalmazáson ismert meg egy 28 éves nőt, kapcsolatuk később jól alakult és úgy döntöttek, hogy 2020. februárjában találkoznak a nő londoni lakásában. A pár közös megegyezéssel lefeküdt egymással, de utána a férfi hangulata hirtelen megváltozott, majd a nő arcába köpött. Ez után a romantikus találka egy horrorisztikus, brutális erőszakba fordult. 

A 33 éves Charles Akpoveta 2020. februárjában találkozott egy 28 éves nővel a nő londoni lakásában, akit még egy online társkeresőn ismert meg - írja a Mirror.

A pár közös megegyezéssel szexelt, de a férfi ezután kifordult önmagából és a nő arcába köpött.

A nő megkérte a férfit, hogy távozzon a lakásból, de ő ahelyett, hogy elment volna, bezárta a bejárati ajtót. 

A kezdeti romantikus találka ezután brutális erőszakba fordult,

Akvopeta több órán keresztül erőszakolta a nőt, többek között levizelte, fojtogatta és harapdálta.

Az áldozatnak időközben sikerült értesíteni a rendőrséget, akik letartóztatták a 33 éves férfit.

Charles Akvopetát most 17 év letöltendő börtönbüntetésre ítélték nemi erőszak és egy másik korábbi ügyben testi sértés miatt.

A nyomozás során Akpoveta végig úgy viselkedett mint akit tévesen vádoltak meg, azt állította, hogy minden ami azon a napon történt közös beleegyezésen alapult. Remélem, hogy az ítélet ad némi megnyugvást az áldozatnak; a rendőrség továbbra is elkötelezett a nők elleni erőszak megfékezésében és a szexuális ragadozók bíróság elé állításában - mondta Matthew Cooksey nyomozó.