Halálra késeltek egy fiatal eladólányt egy luxusüzletben, a vásárlók találtak rá a holttestére

Brianna Kupfer
Vágólapra másolva!
Egy fegyveres férfi támadt egy fiatal kaliforniai lányra egy Los Angeles-i luxusüzletben a hétvégén, majd magára hagyta meghalni. Két vásárló talált rá nem sokkal később, de addigra már nem tudták megmenteni.
Vágólapra másolva!

A 24 éves Brianna Kupfer éppen az esti műszakjában volt, amikor egy férfi késsel a kezében rátámadt.

A rabló ezután a North La Brea Avenue-n Croft House hátsó ajtóján menekült el. Az üzlet biztonsági felvételein látszik, hogy a gyanúsított utána egy sikátorban sétált észak felé az üzlet mögött.

Később két vásárló sétált be az üzletbe, akik észrevették Brianna holttestét és azonnal segítséget kértek a segélyhívón.

A gyanúsított fekete bőrű, ismeretlen korú, magas, vékony férfi, aki sötét kapucnit, napszemüveget, fehér N-95-ös maszkot, sötét skinny farmert, sötét cipőt viselt, és egy sötét hátizsákot cipelt. A nyomozók által felfedezett bizonyítékok alapján a gyanúsítottról feltételezhető, hogy hajléktalan – közölte a rendőrség.

Brianna Kupfer meggyilkolásának indítéka ismeretlen, úgy tudni, támadója nem ismerte, csupán a véletlen szerencsétlenségén múlt - írja a Bors.

Szerettei szerint nagy álmai voltak, és odaadóan törődött a családjával. A fiatal nő az UCLA végzős hallgatója volt, aki építészmérnöki diplomát akart szerezni.

„Minden reggel látom őt. Bejön, kinyitja a boltot. Igazán barátságos nő. Hátranéz és integet. Itt mindenki barátságos. Vigyázunk egymásra a környéken. Szemmel tartjuk őket. Csak azért, mert sok átutazó jár errefelé” - mondta Herman Hicks biztonsági őr.

A rendőrség nyomozást indított az ügyben, jelenleg információkat gyűjtenek. Minden esetleges szemtanú jelentkezését várják.