Másfél év börtönre ítélték azt a férfit, aki 2019. június 21-én közös iszogatás során összeveszett barátnőjével, majd úgy megverte, hogy a nő elveszítette az eszméletét. A nővel közös gyerekük is volt, azóta egy új élettársa van, akitől szintén született egy fia, három nappal azelőtt, hogy elítélték - írja a DailyStar.

24 sört ivott meg, majd megverte barátnőjét egy férfi. Amikor a rendőrök megérkeztek, közölte velük, hogy megérdemelte. 

Egy házaspár szemtanúja volt, amint egymás után dönti magába a söröket. 

A férfi hatszor ütötte arcon barátnőjét, majd felállt, és a földre taposta a lányt.

Forrás: DailyStar

A bántalmazást csak akkor hagyta abba, amikor egy szemtanú közbelépett, és elrángatta barátnője közeléből. A nő ekkor már eszméletlen volt, arcát zúzódásos sérülések borították. 

A nyomozás során megállapították, hogy kapcsolatuk rendkívül toxikus volt, és rendszeresen fogyasztottak alkoholt és drogokat. Egy közös lányuk is van. Addinellnek azóta új barátnője lett, akinek fia született a férfitól, három nappal azelőtt, hogy bíróság elé állították: 

A családon belüli erőszak egyik legdurvább formáját követte el, csak a szerencsének köszönhető, hogy a nőnek nem esett komolyabb baja. Ám rendkívül agresszív magatartásra vall, hogy többször megütötte, és egészen addig folytatta a bántalmazást, míg el nem veszítette az eszméletét. Természetesen valami oka lehetett, ami ezt kiváltotta, de ez nem tekinthető mentségnek. Isten tudja, mi történhetett volna, ha a szemtanú nem lép közbe időben" 

- mondta a bíró a tárgyaláson, aki végül másfél év börtönt szabott ki Addinnellre.