Megdöbbentő rejtett kamerás felvétel egy marseille-i állami iskola szélsőséges muszlim rendjéről - videó

Vágólapra másolva!
Minden túlzás nélkül, megdöbbentő felvételt mutatott az M6 francia kereskedelmi televízió a Tiltott zóna című dokumentumműsorában. Egy marseille-i állami iskolában, egy osztályteremben, elkülönítik a fiúkat és a muszlim vallásos ruhában, fejkendőben üldögélő lányokat egymástól, a francia köztársaság több mint 200 éves törvényével ellentétben. A muszlim tanítónő el is mondja a rejtett kamerás felvételen, hogy ez így helyes, a két nem nem keveredhet egymással.
Vágólapra másolva!

Egy későbbi képen az is látszik, hogy a tanítási szünetben az egyik kislány érdeklődik a fiúk iránt, de a muszlim pedagógusnő rászól, hogy ne is nézelődjön a fiúk elkülönített tábora felé.

Éric Zemmour bevándorlásellenes elnökjelölt, világhírű esszéíró a Twitteren is megmutatta ezt a felvételt. Zemmour azt a címet adta a videónak: Két órára Párizstól: Afganisztán.

És nem véletlenül fogalmaz így. Az illegális migráció eredményeként kialakult Franciaországban a párhuzamos társadalom rendszere, a muszlim emberek nem hajlandók elfogadni a köztársaság törvényeit. Így a világi iskolákra vonatkozó törvényeket sem, ehhez nyilvánvalóan az adott állami iskola vezetősége is segítséget nyújt. Mint a felvételen látszik, a tanítónő is muszlim vallási ruhában van.