Hároméves kislányt molesztált egy Biden által kimenekített pedofil afgán migráns

Holloman Air Force Base, New Mexico, USA, afgán menekülttábor, afgán menekültek
HOLLOMAN AIR FORCE BASE, NM - NOVEMBER 04: Children play with a ball as they walk with a group of media and military service members in an Afghan refugee camp on November 4, 2021 in Holloman Air Force Base, New Mexico. The Department of Defense and US Department of Homeland Security's initiative, Operation Allies Welcome, aims to support and house Afghan refugees as they transition into more permanent housing in the US. Jon Cherry/Getty Images/AFP (Photo by Jon Cherry / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / Getty Images via AFP)
Vágólapra másolva!
Egy afgán migráns azért állt bíróság elé az Egyesült Államokban, mert szexuális bűncselekményt követett el egy hároméves kislánnyal szemben a virginiai tengerészgyalogos bázison, ahová a tálib hatalomátvétel után evakuálták az amerikaiak - írja a Russian Today.
Vágólapra másolva!

A 24 éves Mohammed Tariq-ot pénteken találta bűnösnek a bíróság, miután kiderült, hogy molesztált egy hároméves gyermeket. Az ítéletet április 26-án hirdetik ki, és nagy valószínűséggel életfogytiglani börtönbüntetésre számíthat.

Képünk illusztráció Forrás: Getty Images via AFP/2021 Getty Images/Jon Cherry

Az amerikai igazságügyi minisztérium közleménye szerint amerikai tengerészgyalogosok vették észre, ahogyan Tariq a kislányt fogdossa és molesztálja. Kiderült az is, hogy a pedofil migráns és a gyermek nem álltak rokoni kapcsolatban, de mindkettőjüket nemrég evakuálták Afganisztánból a tálib hatalomátvétel után.

Tariq azzal védekezett, hogy a hasonló cselekmény, vagyis a háromévesek szexuális molesztálása - megengedett a kultúrájában.

Az Egyesült Államok összességében 73 ezer afgánt evakuált Afganisztánból a botrányosra sikeredett kimenekítési akciók során, a kudarcért pedig az ország demokrata elnöke, Joe Biden felelős. Közülük sokan lehetnek pedofilok, szexuális bűnözők, gyilkosok és a terrorszervezetekkel kapcsolatban álló személyek is.