Kómában szült, mikor felébredt, még azt hitte, terhes

Vágólapra másolva!
Marienne Ernstberger a terhesség 29. hetében járt, amikor koronavírus miatt bekerült a kórházba. A nőnek javasolták, hogy oltassa be magát, de ő tartott attól, hogy a babának baja lehet. Állapota később rosszabbra fordult és kómába esett. 
Vágólapra másolva!

Marienne Ernstberger koronavírus fertőzéssel került intenzív-osztályra Németországban, de már a terhesség 29.hetében járt - írja a Bors.

Orvosa javasolta, hogy oltassa be magát, de ő aggódott a baba egészsége miatt és végül elutasította a lehetőséget.

A nő állapota később rosszabbra fordult és kómába esett, életveszélyes állapotban volt.

Gyermeke veszélynek volt kitéve, ezért sürgősségi császármetszésre volt szükség. A kisbaba alig 1770 grammal jött világra, és napokig inkubátorban tartották.

A nő amikor felébredt még azt hitte, hogy terhes; szerencsére Leo névre keresztelt kisfia nem kapta el a vírust, viszont édesanyja csak később gyógyult fel és kezdhette el őt szoptatni.

- mondta Marienne.

A nő sokáig rettegett, hogy nem fogja tudni szeretni gyermekét, hiszen nem is emlékezett a szülésre, de húsz nap után a tesztje negatív lett és a kezébe vehette Leót, akkor ezek a gondolatok szerte is foszlottak.

Marienne megbánta, hogy nem oltatta be magát, de szerdán anya és gyermeke immár teljesen egészségesen hagyhatják el a kórházat.