Benkő Tibor: Magyarország elkötelezett a NATO iránt

WALLACE, Ben; BENKŐ Tibor
Budapest, 2022. január 31. Benkő Tibor honvédelmi miniszter sajtótájékoztatót tart Ben Wallace brit védelmi miniszterrel folytatott megbeszélését követően a Stefánia Palotában 2022. január 31-én. MTI/Balogh Zoltán
Vágólapra másolva!
Magyarország elkötelezett az Észak-atlanti Szerződés Szervezete (NATO) iránt - jelentette ki Benkő Tibor honvédelmi miniszter hétfőn Budapesten, miután fogadta Ben Wallace brit védelmi minisztert.
Vágólapra másolva!

A közös sajtótájékoztatón a magyar tárcavezető azt mondta, hogy a haderőfejlesztési programnak köszönhetően a honvédség erős. Ben Wallace azt hangoztatta, hogy Közép-Európa nem csupán az Egyesült Királyságnak fontos, de a NATO-nak is.

Budapest, 2022. január 31. Benkő Tibor honvédelmi miniszter sajtótájékoztatót tart Ben Wallace brit védelmi miniszterrel folytatott megbeszélését követően a Stefánia Palotában 2022. január 31-én. MTI/Balogh Zoltán Forrás: MTI/Balogh Zoltán

- jelentette ki a brit miniszter.

A felek arról egyeztettek, hogyan tudnák enyhíteni az orosz-ukrán konfliktust, elkerülve a legrosszabb forgatókönyvet, a háborút.

- mutatott rá.