Mutogatott neki a másik autós, ezért 11 lövést adott le rá az ablakon keresztül - videó

lövöldözés autópálya Florida
Vágólapra másolva!
Egy közúti incidenst követően többször rálőtt menet közben egy férfi egy másik autósra Flordiában. A tavaly júniusi esetről most előkerült egy videó is, de ez a letartóztatott férfi ügyvédje szerint pont azt bizonyítja, hogy védence önvédelemből lőtt 11-szer.
Vágólapra másolva!

Letartóztattak egy férfit Floridában, mert egy autópályán tüzet nyitott egy másik autósra tavaly júniusban - írja a Fox News. Az esetről most előkerült egy felvételt is, amelyet a letartóztatott férfi, Eric Popper fedélzeti kamerája rögzített. A videót Andy Slater rádiós újságíró osztotta meg először.

Az incidens tavaly június 21-én történt az I-95-ös számú autópályán Miami északnyugati részén: Popper bevágott egy másik sofőr elé, megállásra kényszerítve azt. Ezt a másik autós heves kézmozdulatokkal nehezményezte. Később, mikor elhaladt Popper autója mellett, akkor

a férfi az ablakon és szélvédőn keresztül 11 lövést adott le felé.

A most előkerült felvételeket azonban másképp értelmezi a hatóság és Popper ügyvédje. Ez utóbbi szerint ugyanis a felvételen hallható, hogy előbb a védencére lőttek rá, aki ezután "önvédelemből viszonozta a tüzet".

A hatóság szerint azonban a másik autóban nem volt fegyver, a sofőr azonban elismerte, hogy egy vízzel teli palackot dobott Popper autójához. A felvételt a cikk szerint a letartóztatott férfi adta be a hatóságnak.