Egy autót, majd később egy targoncát is ellopott egy 38 éves floridai férfi miután szombaton hajnalban nem találta saját autóját. A férfi ráadásul miután elkötötte az autót, beszorult a vasúti sínek közé, az érkező vonat pedig egy közeli házba röpítette az autót. A férfi kalandjai ezután is folytatódtak - írta az AP.

Az AP arra nem tért ki, hogy a férfi mit és mennyit ivott, annyit tudni, hogy egy bárban mulatott péntek este, szombat hajnalban azonban nem találta meg a saját autóját, így ellopott egyet. Azzal a vasúti sínek közé hajtott, ott beragadt, az érkező vonat pedig egy közeli házba röpítette az autót.  A háziaknak nem esett baja, de a dörejtől mindannyian igencsak megrémültek - írta a portál.

A férfi utóbb a rendőröknek azt mondta, az utolsó pillanatban tudott kiugrani az autóból, így megúszta sérülések nélkül. Hősünk azonban itt sem állt meg, egy gyümölcsös bódétól elkötött egy targoncát, azzal indult el, de előtte lerombolta a bódét is. 

Ezután már elfogták a rendőrök, akik le is tartóztatták a 38 éves férfit. Lopás és rongálás miatt indult ellene eljárás.

(A címlapi fotó illusztráció)