Levi Belfield egy levélben számolt be arról, hogyan végzett egy anyával és lányával. A kalapácsos gyilkosként elhíresült férfi sokkoló részletességgel tért ki Lin és Megan Russell megölésének minden mozzanatára. Azonban nem ők voltak az első áldozatai.

Az 53 éves férfi jelenleg három ember megölése miatt ül börtönben, beleértve egy Millie Dowler nevű diáklányt. Nemrég 

hivatalos levélben tett vallomást egy anya és lánya megöléséről, illetve kilencéves fiát, Josie Russelt is megpróbálta kivégezni 1996-ban, őt azonban sikertelenül. 

A négyoldalas írásban elképesztő részletességgel ecsetelte a Kentben történt gyilkosságok minden pillanatát.

Forrás: DailyStar

Még azt is leírta, hogy a gyilkosság után szuvenírként megőrzött egy hajgumit, sőt, még a család kutyáját is megölte, miután az megharapta.  

"Fényes, sárga színű gumikesztyűt viseltem, jobb kezemben egy kalapácsot tartottam. Ezeket a holmikat mindig magamnál tartottam az autómban, egy késsel és egy csavarhúzóval együtt.  Először csak rá akartam ijeszteni Linre a támadással, nem pedig megölni, de mivel vele voltak a gyerekei, féltem, hogy megvédi magát, és visszatámad, ami arra ösztönzött, hogy tegyem meg.  Szorosan megragadtam Lin bal karját. Ekkor megkért, hogy ne bántsam a gyerekeket. Feltűnően nyugodtnak tűnt. Ha sikított volna, őt támadom meg először, és nem a gyerekeket. Innentől elszabadult a pokol. Minél inkább próbált ellenállni, annál jobban meghozta az önbizalmam, és további támadásra ösztönzött. Majd arra kényszerítettem Lint, hogy maradjon ülve. Ezután leütöttem" - így szól egy részlet a férfi hosszú vallomásából, melyben leírta azt is, hogyan ölte meg a kutyájukat:

"Megragadtam a nyakánál, mire az megharapta a csuklómat. Ekkor én megütöttem, majd megöltem. Mindenem úszott a vérben: a kezeim, lábaim és a rövidnadrágom."

Már ez a vallomás önmagában elég lenne ahhoz, hogy Belfieldet Nagy-Britannia legdurvább sorozatgyilkosaként tartsák számon, azonban eddig összesen hat ember haláláért tartják felelősnek: 

az eddigi feltételezések szerint a 13 éves Millie-t, a 22 éves Amelie Delagrangee-t és a 19 éves Marsha McDonnelt is ő ölte meg. 

Emellett elítélték még egy gyilkossági kísérletért, melynek során egy 18 éves lányra, Kate Sheedyre támadt. 

Ráadásul a mostani, legfrissebb nyilatkozatában 

nemcsak Lin és Megan kivégzését vallotta be, hanem egy 1990-es, Észak-Londonban elkövetett gyilkosságot is, amikor egy Judith Gold nevű nőt ölt meg. Mint kiderült, a Russell család kivégzéséért 1998-ban tévesen egy Stone nevű férfit ítéltek el, 

ám ezt sikeres fellebbezést követően hatályon kívül helyezték, majd 2001-ben újra bűnösnek ítélték, annak ellenére, hogy Stone továbbra is tagadta, hogy felelős lenne a gyilkosságokért - írta meg a DailyStar.