A 41 éves mexikói migráns Juan Arreola-Murillót a rendőrök február 9-én gyilkosként azonosították. Két nőt is megölt, pont ezen a napon az amerikai Utah államban, noha két különböző évben, írja a Daily Star.

A férfi ellen 2006-ban indult nyomozás, 

miután február 9-én brutális kegyetlenséggel megerőszakolt, majd megölt egy fiatal kismamát, Sonja Mejiát, majd megölte a még meg nem született gyerekét is. Halála reggelén többen is szemtanúi voltak, amint Mejia egy idegen spanyol férfival beszélt,

aki bántalmazni kezdte, és hirtelen félrelökte őt, hogy be tudjon jutni a lakásba, majd ezután bezárta maguk mögött a bejárati ajtót.

Mire Mejia férje hazatért, holtan találta a nőt a lakásban, mint kiderült, az ismeretlen támadó megfojtotta.

Damiana Castillo, Sonia MejiaForrás: rendőrségi felvétel

 Ugyanezt a férfit gyanúsítják egy másik gyilkossággal, amely

2008-ban, szintén február 9-én történt. Ennek áldozata egy családanya, Damiana Castillo volt. A nő este fél 8-kor tért haza a munkából, ám másnap reggel már csak a holttestét találták meg. A támadó őt is megfojtotta, ezután ki is fosztotta: több értékes tárgy is eltűnt a lakásból.

A február 9-i gyilkosságok rejtélye több mint egy évtizedig megoldatlan maradt, végül a DNS-vizsgálatok eredményei segítettek összekapcsolni a gyanúsítottat az üggyel.

Forrás: rendőrségi felvétel

A 41 éves mexikói férfit

januárban azonosították, és összekapcsolták a nevét a szóban forgó gyilkosságokkal, és most Utah-ban bíróság elé állítják. A férfival szemben rablás és betörések miatt is vádat emeltek.