Megjelent az Alapjogokért Központ legújabb videója, a Bolond lyukból 8. része. A videó a liberális média legújabb őrültségeit mutatja be a pedofília legalizálásától a magát macskának érző kislányon át a himnusz eltörléséig.

A kisfilm rámutat arra, hogy a haladó Nyugaton már arról folyik az eszmecsere, hogy különbséget kell tenni a pedofilok és a gyermekmolesztálók között, mondván az utóbbiak csupán a felnőttpartnereket szeretnék gyermekkel helyettesíteni.

Párkányi Eszter a Bolond lyukból legújabb videójában a pedofilok elfogadásával kapcsolatos veszélyekre hívja fel a figyelmet.Fotó: Polyák Attila - Origo

Párkányi Eszter arra a veszélyre hívja fel a figyelmet, hogy az LMBTQ-lobbi után a pedofília normalizálása lesz a liberális fősodor legújabb célja.

A videóban szó volt még arról a tanárról is, akit azért bocsájtottak el az iskolából, mert nem nyávogott vissza egy magát macskának képzelő kislánynak. A műsor második felében pedig azt a jelenséget mutatták be, hogy Amerikában egyesek már a himnusz eltörléséről vitatkoznak, mondván a sportesemények előtt a himnusz eléneklése egy furcsa rituálé.