Félnek az angliai kisállatbolt dolgozói, szerintük egy szellem űz velük gonosz tréfát - videó

Vágólapra másolva!
A 43 éves Rebecca Harrington kénytelen volt szellemvadászokat hívni az angliai Coventry-ben található kisállatboltjába, miután sorra történtek a megmagyarázhatatlan események. A nő szerint egy szellem kísért a boltban és követ el csínytevéseket, hogy önmagát szórakoztassa; a bolt alkalmazottait pedig az őrületbe kergesse.
Vágólapra másolva!

A Coventryben található Purdy's Pet Shop kisállatkereskedés tulajdonosa, Rebecca Harrington kénytelen volt szellemvadászokat hívni, miután egyre gyakrabban történtek józan ésszel nem megmagyarázható események a boltjában - írja a Mirror.

Az üzlet megnyitása után két hónappal kezdtek panaszkodni a vásárlók, hogy a boltba való belépés után a háziállataik rendkívűl idegesek lesznek. Az alkalmazottak nem mertek a hátsó helyiségbe bemenni, miután például megmagyarázhatatlan módon a játékok csak úgy leestek a polcról,

a porszívó lemerült akkumulátorral magától bekapcsolt, még maga a tulaj is látta ahogy valamiféle "gömbök" követik őket munkájuk során.

Rebecca ezután döntött úgy, hogy visszanézi a biztonsági kamera felvételeit és ekkor fedezte fel a szellem csínytevéseit, majd hívta a szellemvadászokat.

A helyi csapat egy szeánsz során kiderítette, hogy a helyet egy férfi kísérti, akit bosszant az üzlet személyzetének állandó ottléte. Valószínűleg a férfi régebben ott lakott.

A bolt egyfajta szellemjárta látványosságként híres lett a környéken. A vásárlók sokszor ugranak be és bíztatják a tulajt, hogy tartsanak még egy szeánszot, hogy beszélhessenek a szellemmel, de Rebecca elmondása szerint ő inkább egy pohár borral a kezében távol maradna az eseménytől.

A szeánsz után a bolt szelleme továbbra sem ijesztgeti a vásárlókat, de az alkalmazottak még mindig nem szeretnek egyedül dolgozni az üzletben.

Elmondható, hogy ez a kísértet talán még jót is tett a bolt forgalomának.