Kegyetlen kínzásokat kellett kiállnia egy ötéves texasi kislánynak, miután az anyja kérésére a nevelőapja, "segítette megfegyelmezeni a gyereket". Mire a kicsi kórházba került, már nem tudták megmenteni az életét.

Mercedes Losoya szörnyű dolgokat élt át miután édesanyja párja úgy döntött kezébe veszi az irányítást, és megneveli a kislányt. A kislányt az anyja vitte kórházba, de az életét már nem tudták megmenteni - írja a Bors a The New York Post cikke alapján. 

A rendőrség közleménye szerint Mercedes több körmét kegyetlenül letépték, valamint zúzódások és vágások borították a testét, amikor anya kórházba vitte. A kislánynak a testi fájdalmak mellett a lelki terrorral is szembe kellet nézni, hiszen olyan is előfordult, hogy kutyaürüléket tömtek a szájába, amikor sikítozni kezdett a fájdalomtól.

Az anya később azt mondta a rendőrségnek, hogy barátja három hétig bántalmazta a Mercedest, miután megkérte őt, hogy segítsen fegyelmezni lányát.

A nő vallomása szerint  olyan is eőfordult, hogy a barátja vizelettel átitatott zoknit helyezett a lány szájába, majd olyan agresszíven kihúzta, hogy két foga is kitört. A férfi többször megütötte a vétlen kislányt övekkel és gyűrűkkel borított kezével.

A kislány édesanyját, Katrina Mendozát (22) és édesanyja barátját, Jose Ruizt (25)  is letartóztatták, és vádat emeltek ellenük.

Címlapi képünk illusztráció.