Láncon vezette négykézláb a szájkosaras partnerét a transzvesztita mérnök, Joe Biden most energiaügyi vezetőnek nevezte ki

Vágólapra másolva!
Joe Biden egy közismert transzvesztitát, a bizarr és deviáns viselkedéséről is ismert drag queent, a nem bináris személyes névmások hangos támogatóját, Sam Brintont nevezte ki az amerikai energiaügyi minisztérium nukleáris energiával foglalkozó osztályának az élére -írja a Russian Today.
Vágólapra másolva!

Brinton ugyan rendelkezik a pozíció betöltéséhez szükséges képzettséggel és szakmai tapasztalattal (két mesterfokú diplomát is szerzett az USA egyik legkiválóbb egyetemén, a MIT-en) de az USA-ban Brinton elsősorban a nemi identitásának és szexuális preferenciáinak látványos demonstrálásával tett szert ismertségre.

Brinton önmagát „pup handler"-nek is nevezi, amely kifejezés az amerikai szlengben azt a homoszexuális férfit definiálja, aki egy bizarr fétis játék közben a kutyának öltözött szájkosaras, láncos homoszexuális partnerét kutyaként sétáltatja körbe pórázon.

Brinton rendszeres vendég volt a Fehér Házban Barack Obama elnöksége idején is, a volt elnököt a deviáns Brinton látta el tanácsokkal a demokrata kormány LMBTQ-politikáját illetően, illetve ugyanebben az időszakban az amerikai kongresszus tanácsadója is volt nukleáris energiapolitika kérdésében.

A Brinton kinevezését övező számtalan kételyek egyike, hogy a pup-handler nemzetközileg is nyilvános és bizarr magánélete milyen nemzetközi elfogadást biztosít számára és az amerikai kormány energiapolitikájának képviseletére.