Házibuli karanténhajón, fotózkodás luxusboltokban és BMW-kben, így hirdeti az illegális bevándorlás előnyeit két tunéziai lány

Vágólapra másolva!
Tunéziai származású influenszerek hirdetik közösségi oldalaikon, hogy a kalandos utazás után luxusélet vár az Európába érkező bevándorlókra.
Vágólapra másolva!

A tavaly Lampedusába érkezett két tunéziai lány, a világhálón közzétett videókban számolt be a tengeren való átkelés izgalmairól, a partraszállás boldogságáról, karantén hajón megrendezett házibuliról.

Szürreális képsorokon keresztül népszerűsítik az illegális bevándorlást, az Európában megtalált csodálatos életet. Azt a benyomást keltik, hogy mindenki megtalálja számítását, aki Európába vágyakozik.

Forrás: ilgiornale.it

A két tunéziai influenszer lány Chaima Ben Mahmoude és Sabee al Saidi, immár hónapok óta dokumentálja európai utazását. Azóta több olasz nevezetesség előtt megmutatták magukat, majd más európai városban is látogatást tettek, luxus boltokban és BMW-kben fotózkodtak.

Az olasz sajtóban megjelenő híradások azt feltételezik, hogy a két tunéziai lány, az illegális bevándorlást reklámarcai.

Az egyikük egy olasz tévécsatornának adott interjúban elismerte, hogy 1300 eurót fizetett a Földközi-tengeren való étkelésért, vágya pedig, hogy influenszer lehessen Európában. Kalandos álomutazásukat kétmillióan követik a közösségi csoportokon keresztül.