A rendőrség bejáratától pár lépésre vert agyon egy nőt egy hawaii férfi

agresszív erőszakos őrült férfi
Vágólapra másolva!
A rendőrség épületétől néhány lépésre vert agyon egy nőt egy hawaii férfi. Michael K. Armstrongot előző este vitték be a hatóságok, mert rátámadt egy rendőrre, de az ügyészég nem emelt vádat ellene, így szabadon távozhatott.
Vágólapra másolva!

A honolului rendőrkapitányság bejáratától pár lépésre vert agyon egy nőt egy 35 éves férfi kedden. Michael K. Armstrong előző este rátámadt egy rendőrre, de az ügyészség nem emelt vádat ellene, így távozhatott - írja a Fox News.

A 48 éves nőt a támadás után kórházba szállították, de később belehalt a sérüléseibe. A hatóságok szerint Armstrong és az áldozata nem ismerték egymást.

Biporális személyiségzavarral is kezelték

A férfit elöző este vitték be a hatóságok, miután egy szociális otthonban rátámadt az egyik dolgozóra, majd a kiérkező rendőrre is. Armstrong azonban már ezelőtt sem volt ismeretlen a hatóságok előtt: eddig 18 alkalommal tartóztatták le, többek között tiltott fegyverviselés és betörés miatt, és korábban biporális személyiségzavarral is kezelték.

A legutóbbi eset után azonban

az ügyészség úgy döntött, hogy a férfi szabadon távozhat.

A rendőrségről kilépve támadt a nőre.

– Brutálisan agyonvertek egy ártatlan nőt, mert az ügyész nem volt hajlandő rács mögött tartani egy erőszakos bűnözőt – mondta az eset kapcsán Robert Cavaco. A Hawaii Állami Rendőrtisztek Szervezetének elnöke szerint az ügyészségnek azon kellenne dolgoznia, hogy megvédje közösséget, nem pedig a gyanúsítottra kell figyelnie.

A Fox Newsnak Steve Alm, ügyész azzal indokolta a döntést, hogy nem akartak azonnal vádat emelni a férfi ellen, mert így könyebb büntetéssel megúszta volna. Mint mondta, az ügyészek azt tervezték, hogy jobban kivizsgálják a szociális otthonban történteket, hogy a férfit megalapozottan vádolhassák meg egy rendőrtiszt megtámadásával.

Címlapi képünk illusztráció.