10 éves kislányokkal aludtak egy szobában férfi oktatók egy amerikai iskolai táborban, mert azt mondták, ők nem érzik magukat férfinak

Pride, svéd, óvoda, Svédország, lmbtq, lgbt, zászló
Vágólapra másolva!
Nem bináris biológiai férfi tanácsadók aludhattak ötödikes lányok kabinjában a tudományos táborban, mert az állami törvények szerint mindenkit olyan kabinban helyeznek el amilyen nemmel azonosul - írja a 888.
Vágólapra másolva!

"A kaliforniai törvények értelmében a személyzetet olyan kabinokban helyezzük el, amelyekkel azonosulnak" – mondta a tábor igazgatóhelyettese.

Egyre több megdöbbentő esetre derül fény. (illusztráció) Forrás: Shutterstock

A kaliforniai Los Alamitosban található Weaver Általános Iskola diákjainak szülei felháborodtak a Los Alamitos Egyesített Iskolai Kerületre, miután megtudták, hogy a KTLA szerint

a nem bináris biológiai férfi tanácsadóknak megengedték, hogy ötödikes lányokkal együtt aludjanak kabinokban egy iskolai szervezésű tudományos táborban San Bernardino megyében.

A szülők azt állítják, hogy a fiatal lányok elmondták nekik, hogy a Camp Pali táborban néhány biológiai férfi tanácsadó, akik „they/them" névmást használnak, három éjszakát töltött az iskolai kiránduláson a lánygyerekekkel közös kabinokban aludt – számolt be a helyi csatorna.

Egyetlen szülőnek sem kellene úgy éreznie magát, mint nekem, miután megtudta, mi történhetett a lányommal

– nyilatkozta az aggódó szülő, Suzy Johnson a KTLA szerint. Egy másik szülő, Rachel Sandoval azt mondta, hogy kapcsolatba lépett az iskolával, és megkérdezte, meg tudják-e erősíteni, hogy nem egy férfi aludt a fiatal lányokkal egy kabinban. Az iskola tisztviselői „nem tudták ezt megerősíteni" – jelentette ki Sandoval.

Emmi Tiege, a Camp Pali igazgatóhelyettese közleményben tudatta:

A szülőket nem tájékoztatták a tábor politikájáról. (illusztráció) Forrás: Facebook

A szülők azt állítják, hogy az iskolai körzet nem tájékoztatta őket a tábor politikájáról.

Az iskolakörzet szóvivője a KTLA-nak elmondta, hogy az adminisztráció minden panaszt komolyan vesz, és jelenleg is vizsgálják az esetet.

A szülők azt mondták, remélik, hogy másokat is tájékoztatnak a tábor szálláspolitikájáról, hogy saját családjuk számára is tudjanak döntést hozni.

„Szörnyű, hogy a gyerekeknek még ezt is meg kellett tapasztalniuk az ötödikesek táborában" – mondta Johnson.

– írta meg a The Post Millenial.