Holtan találtak egy fiút egy fagyasztóban Las Vegasban

Vágólapra másolva!
Holtan találtak egy fiút Las Vegasban egy fagyasztóban - írja a Fox News. A fiú anyjának barátját letartóztatták, emberrablással és gyilkossággal gyanúsítják.
Vágólapra másolva!

Nyomozást indított a Las Vegas-i rendőrség egy gyermek halálának ügyében, miután holttestét anyja és barátja otthonában egy fagyasztószekrényben találták meg.

Az anya barátját gyanúsítottként letartóztatták, két emberrablás és gyilkosság vádjával.

A hatóságok átkutatták az otthont, és megtalálták annak az óvodás korú fiúnak a holttestét, akit utoljára decemberben láttak.

A házkutatási parancsot azután adták ki, hogy az anya másik, idősebb gyermekével egy cetlit küldött az iskolába, hogy adja oda tanárának. A papíron az állt, hogy

az anyát akarata ellenére tartják fogva, és december 11-e óta nem látta óvodás kisfiát, aki feltételezhetően meghalt.

A tanár továbbította a feljegyzést a Clark megyei iskolai kerületi rendőrkapitányságra. Ezután a rendőrök megfigyelték az otthont, majd kedd délelőtt 10 óra körül, amikor a pár távozott onnan, elvitték őket kihallgatásra.

Az anya a rendőröknek elmondta, hogy barátja bántalmazta és megfélemlítette, így nem mert az eltűnt gyerekről kérdezni, illetve azt is megtiltotta neki, hogy lemenjen a garázsba.

A nyomozók az esetet családon belüli gyermekgyilkosságnak nevezték.