Gazdag orvosnak adta ki magát az indiai nősülős csaló

India, esküvő, tradicionális esküvő
A Hindu bride with her hands decorated with Henna paste waits to participate in a mass marriage ceremony at Surat in India's Gujarat state on December 4, 2021. (Photo by SAM PANTHAKY / AFP)
Vágólapra másolva!
A 67 éves Bibhu Prakash Swain tizennyolc nőt lopott meg, mire az egyik felesége lebuktatta. Éppen az újabb házasságra készült, amikor a rendőrök elfogták. 
Vágólapra másolva!

A férfi társkereső oldalakon vadászott a 40 éves vagy a fölötti nőkre, akiknek orvosként vagy professzorként mutatkozott be. A csapnivaló helyesírása sem buktatta le, a legtöbb nő bedőlt a trükkjeinek. Nemcsak a szándékairól és foglalkozásáról hazudott, hanem a koráról is: rendszeresen

50 év körüli magányos, de gazdag férfinak adta ki magát.

Bibhu Prakash Swaint nemrég tartóztatták le Bhubaneswarban, az indiai Odisha államban. Egy újabb házasságra készült éppen, amikor a rendőrök elfogták. A telefonját is megtalálták, benne mind a 18 neje elérhetőségével, akiket

úgy mentett el a névjegyzékbe, mint "tanárfeleség", "orvosfeleség" vagy "feleség Delhiből".

A csaló férfiról már több információ is kiderült. Többek között az, hogy 1978-ban házasodott először, de a kapcsolat végül zátonyra futott. 2002-ben kötötte a második házasságát, ekkor hazudhatott először a személyazonosságáról és a szándékairól.

Az átvert nőktől sosem vált el.

Minden esetben azzal az indokkal távozott, hogy egyenlíti a tartozását valaki felé, ezért pénzt és ékszereket kért kölcsön a feleségeitől.

A férfi ellen tavaly tett feljelentést az egyik felesége. A 48 éves nő véletlenül jött rá, hogy a férjének rajta kívül még legalább hét neje van. Kettővel fel is vette a kapcsolatot, hogy figyelmeztesse őket a csalóra.

A férfit azzal vádolják, hogy körülbelül 134 ezer dollárral, vagyis átszámítva nagyjából 42 millió forinttal károsította meg a feleségeket.

Címlapi és social media képünk illusztráció.